tisdag 26 juni 2012

Note to self, kyckling spenat recept

O1 kg kyckling

1 pkt Brytbönor

1 paprika

1/2 pkt fryst spenat

1/2 gul lök

5 dl grädde

1/2 pkt Philadelphia ost (family pack)

S&P

Curry

Ingefära

1-2 vitlöksklyftor

1/2 lime


Vitkålsfräset

1/2 vitkål finskuren

1/2 gul lök

1/2 röd lök

Smör

Olivolja

S&P


Det enda att anmärka lite på är Philadelphiaosten, annars inga konstigheter. Ska testa reda såser med äggula ist framöver.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 kommentarer:

  1. Får grädden riktigt koka upp och sen koka i typ 20 min så blir såsen tjock utan redning.

    SvaraRadera
  2. Ja det har du rätt i! Bara inte sakerna i såsen blir sönderkokta och tiden räcker så till så är ju det de bästa!

    SvaraRadera