måndag 28 maj 2012

LCHF

Kyckling, sås, sallad. Bara det godaste gott! Mmmmm.


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 kommentarer:

  1. Gillar din blogg jag :) anse mig som en trogen läsare framöver! Kram och puss

    SvaraRadera
  2. Haha coolt, jag har EN läsare! Inte många som kan skryta med det inte :)

    SvaraRadera
  3. Haha nej men visst! :)
    Du en LCHF-fråga: hur är det att söta med lite flytande honung? Du som är så påläst, jag kommer nog fråga dig lite sånt ibland :) Hur "LCHF-dåligt" är honung? Skiljer det sig något mellan olika??
    Puss på dig

    SvaraRadera
  4. Enligt LCHF så är honung dåligt på daglig basis. Magnus använder det i teet, jag har slutat. Bakar jag något däremot så sötar jag gärna med lite honung istället för nått annat. Allt sötningsmedel går tokbort! Att äta honung ofta kan ju trigga igång sötsuget men någon gång ibland tycker jag är ok. Man får hitta sin egen nivå vad man klarar. Är du inne på att testa lite LCHF? Kul isf! :) Du får fråga hur mycket du vill.
    Puss

    SvaraRadera
  5. Ja alltså vi har haft lite perioder med typ LCHF, och det funkar ju bra. När vi båda kör på det ;) skitsvårt annars. Åt just lite turkyoghurt med blåbär och hallon, och tyckte liksom att det var liite godare att ringla på en lite honung. Jag mår bättre utan tonvis med kolhydrater. Men det är det där med att slopa det helt som är svårt/krångligt/ansträngande ... man måste liksom tänka.

    SvaraRadera
  6. Ja till en början är det ju lite meckigt men sen blir det rutin som med den andra kosten. Jag är inte så mycket för just turkyoghurten faktiskt, greken är godare men ändock lite för kall och sur för min del ;)

    SvaraRadera
  7. Turkyoughurten är mycket godare om no lägger upp den i en skål och sen väntar en stund med att äta. Mycket lenare smak om den inte är iskall!
    Kul att du börjat blogga :-) en till trogen läsare! Men att du inte sa nåt när vi pratade om min blogg här om dan...

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. My sneakyness is not to be underestimated Cilla ;)

    SvaraRadera